sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Everland

Everland oli melko kosmisen kokoinen paikka, onneksi väkeä oli melko vähän syksyn takia, en halua edes kuvitella millainen tungos siellä on kesällä. Aloitimme vesipuistosta, jossa valitettavasti muutama suurin vesiliukumäki oli suljettu. Huvittavasti lähes kaikilla oli pelastusliivit yllään, koska korealaisten uimataito on surkea. Aaltoaltaassa emme saaneet uida syvään päätyyn, koska meillä ei ollut liivejä. 5m syvä sukellusallas oli suljettu, joten missään ei oikeastaan päässyt metriä syvempään veteen. Onneksi hauskoja liukumäkiä oli melkoisesti, esim. kaksi täysin pimeää vauhdikasta putkea sekä 4 henkeä vetävällä lautalla laskettava suuri kouru, jossa jyrkin kohta oli lähes pystysuora.

Itse huvipuisto oli Disneyland-henkinen erilaisine teema-alueineen: villi länsi, Hollanti, Sveitsi, 50-luvun USA jne. Laitteita oli vähänlaisesti puiston kokoon nähden, mutta ihan riittävästi. Hurjimmat kyydit sai valtavassa puuvuoristoradassa, jossa vauhti nousi yli 100 km tuntinopeuteen. Toinen vuoristorata taas kulki tiheän metsän keskellä puita ja pensaita hipoen.



Eilen olimme kämppisten kanssa Hongik Universityn lähellä yökerhoalueella, tarkoituksena mennä drum'n'bass-klubille. Klubi löytyikin, mutta musiikki ei ollut luvatunlaista ja hinnatkin katossa. Onneksi 24h kaupat pelastavat yöpörrääjän talouden, kun välillä voi poiketa ulkona juomassa porukalla vaikka euron hintaisen soju-pullon tai pari olutta. Kämpille päästiin viiden kieppeillä, ja tänään hieman huterasta olosta johtuen on vietetty hieman rauhallisempaa päivää. Kävimme Innan kanssa katsomassa korelaisen historiallisen toimintaleffan "Divine Weapon" - eräässä teatterissa pyörii välillä uutuuksia englanninkielisin tekstityksin. Leffa tarjosi melko mahtipontista menoa, komeita miekkailukohtauksia, romantiikkaa ja paatosta, rahan arvoinen parituntinen.

Huomenna alkaa vihdoin korean kielen kurssi, toivottavasti muutaman kuukauden aikana ehtii oppiman edes jotakin. En ymmärrä miksei se voinut alkaa jo kuukausi sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Ei kommentteja: